KING KUMPIR POTAÉ UTRECHT

KING KUMPIR POTAÉ UTRECHT King Kumpir

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 719 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij King Kumpir POTAÉ Utrecht. Meer weten? Ontdek meer

8 aug 2022 om 20:02 It was amazing, I ordered the classic,but the menu is way ritcher, I will come back for sure to eat here, personeel is very gentle and line look very clean, a plus!
4 aug 2022 om 13:00 Eten was heerlijk en heeft gesmaakt en het was er snel voordat we het wisten ging de deurbel al en stonden ze voor deur echt een aanrader
28 jul 2022 om 20:55 Vriendelijke behulpzame werknemers, direct duidelijk dat service en kwaliteit voorop staat bij ze! Zeker een aanrader, eetsmakelijk
25 jul 2022 om 8:02 Lekkere eten maar slecht bezorging. Ik kan het niet kiezen maat het duurde 2 uur
24 jul 2022 om 22:56 Altijd lekker & op tijd! Spicy chicken kumpir is m’n favoriet. Communiceren ook altijd goed; een bepaalde variant van een drankje was niet beschikbaar en werd hierop geattendeerd, kreeg de optie voor een ander smaakje. Zo hoort het. Keep it up!
16 jul 2022 om 20:39 Heerlijk warm, goed gerecht. Top weer bedankt voor de fijne service. We hebben heerlijk gegeten
7 jul 2022 om 19:34 Heerlijk gegeten en voor de bezorgtijd geleverd. Wat wel wat minder was dat het niet meer zo warm was maar voor herhaling vatbaar.
4 jul 2022 om 20:18 De Kumpir, de aardappel, was lekker. Genoeg saus. Mis alleen een bite van knapperige groenten. De Falafel: verse producten echter te weinig saus. Op de helft geen saus meer. En mis ook die bite. Vooral saus. En Fritesaus is geen mayonaise.
2 jul 2022 om 19:53 Het eten was lekker zoals altijd, maar de aangegeven bezorgtijd klopt niet. De app gaf 75 minuten bezorgdtijd aan. Bezorger was er al na 45 minuten en daarmee te vroeg, tot zijn frustratie (wel netjes). Toch situatie die door TB voorkomen kan worden.
30 jun 2022 om 10:03 Eten was heerlijk en vers, bezorging oké maar wel bijna half uur te laat terwijl we ruim 2 uur vooruit hadden besteld (inmiddels 3 keer besteld, 3 keer zelfde situatie maar het eten is lekker dus nou ja ;) )
28 jun 2022 om 21:51 Beste Kumpir van Nederland!
28 jun 2022 om 16:15 Eten was heerlijk en smaakvol. Spicy chicken was ook echt spicy, dus top. Zeker voor herhaling vatbaar. Bezorging was netjes binnen de aangegeven tijd.